A legfontosabb üzenetünk Önnek

Infláció mindig volt, van és lesz is. Ez azt jelenti, hogy a pénz veszít az értékéből. Ráadásul ez a folyamat a gazdasági válságok idején felgyorsul, felerősödik.

Tény az, hogy ma két és félszer annyi pénz kell ahhoz, hogy ugyanazt megvegyük, mint 20 évvel ezelőtt. A befektetési arany ezzel szemben közel NYOLCSZOROS értéknövekedést ért el, azaz a befektetési arany ekkora mértékben volt képes ellensúlyozni a pénz vásárlóérték-romlását az elmúlt 20 évben.

Ha Ön befektetési aranyat gyűjt, azzal hosszú távon ellensúlyozhatja a pénzromlást, miközben – ha szüksége van rá – bármikor pénzre válthatja aranyát.

Ügyfeleink elmondták, hogy főként emiatt döntöttek úgy, hogy pénzük egy részéből hosszú időn keresztül, havi rendszerességgel befektetési aranyat vásárolnak társaságunktól. Azon kívül, hogy folyamatosan növelik a likvid anyagi tartalékuk értékét és mértékét, hosszú távon gondoskodnak önmagukról és másokról is.

Az ügyfeleink által megnevezett leggyakoribb aranyvásárlási célok:

Méltó időskor

Egy keményen ledolgozott élet után megérdemeljük a nyugodt nyugdíjas életet. Úgy gondoljuk, mi is sokat tehetünk azért, hogy ez így is legyen!

Gondolja át most ezeket a kérdéseket:

Mennyi ideig lesz várhatóan nyugdíjas?

Mennyi pénzre lesz majd szüksége a megélhetéshez?

Véleményünk szerint érdemes a méltó időskorra olyan anyagi tartalékkal felkészülni, ami biztosítani tudja a felhőtlen aranyéveket, és a tervezéskor számolni kell az inflációval is.

Aki nem tud százezreket félretenni havonta évtizedeken keresztül, annak célszerű lehet befektetési aranyat vásárolnia minden hónapban akár kis mennyiségben is, hiszen a tét nagy: az öregkor életszínvonala!

Kérjen most személyre szabott tájékoztatást a Soldus Aurum aranymegoldásairól,

írjon nekünk, vagy kérjen visszahívást!

Kérjen személyre szabott tájékoztatást az aranymegoldásokról!

Gyermekek támogatása

A szülők legfőbb célja, hogy a gyermeküknek, gyermekeiknek mindent megadjanak. Ezért időt, energiát, fáradtságot és pénzt nem kímélve mindent meg is tesznek. A gyerekek nagyon gyorsan felnőnek, és sok szülő hirtelen szembesül azzal, hogy már nem tudnak érdemben segíteni gyermekük elindításában az életben.

Szülőként gondolja át most ezeket a kérdéseket:

Miben akarja majd támogatni gyermekeit? (tanulmányok finanszírozása, ingatlanvásárlás, stb.)

Mennyi pénzzel akarja majd támogatni gyermekeit, mire felnőnek?

Úgy látjuk, hogy érdemes a gyermekek nagykorúvá válásának idejére akkora anyagi tartalékkal felkészülni, amivel biztosítani tudja gyermekei biztos elindulását az életben, és a tervezéskor számolni kell az inflációval is.

Aki nem tud százezreket félretenni havonta közel 20 éven keresztül, annak célszerű lehet befektetési aranyat vásárolnia minden hónapban akár kis mennyiségben is, hiszen a tét nagy: gyermekei boldog jövője!

Kérjen most személyre szabott tájékoztatást a Soldus Aurum aranymegoldásairól,

írjon nekünk, vagy 
kérjen visszahívást!

Kérjen személyre szabott tájékoztatást az aranymegoldásokról!

Anyagi tartalék

Az életben mindig vannak váratlan élethelyzetek, amik kisebb, vagy nagyobb azonnali kiadással járnak. Sőt, lassan tízévente egy-egy komoly gazdasági válság is gyökerestül felforgathatja az életünket, munkahelyek és vállalkozások szűnhetnek meg, sokan váratlanul elveszíthetik a munkájukat, a bevételüket, a jövedelmüket, kétségessé válhat a megélhetés és csak a létbizonytalanság marad. Megjósolni ezeket nem lehet, azonban fel lehet rá készülni egy megfelelő anyagi tartalékkal.

Ha biztonságos jövőt akar magának és családjának, akkor gondolja át ezeket a kérdéseket:

Mekkora összegre lenne szüksége havonta, ha megszűnne a bevétele, jövedelme?

Hány hónapon keresztül szeretne nyugodtan, változatlan életszínvonalon élni akkor is, ha nem lenne bevétele, jövedelme?


Mekkora anyagi tartalékra van szüksége a nyugalomhoz?

Aki nem tud százezreket félretenni havonta éveken keresztül, annak célszerű lehet befektetési aranyat vásárolnia minden hónapban akár kis mennyiségben is, hiszen a tét nagy: az Ön, és családja megélhetése!

Kérjen most személyre szabott tájékoztatást a Soldus Aurum aranymegoldásairól,

írjon nekünk, vagy kérjen visszahívást!

Kérjen személyre szabott tájékoztatást az aranymegoldásokról!

Saját ingatlan

Szinte mindenki saját otthonra vágyik, ahol boldogan élhet szeretteivel. Azonban ezt nem mindenki engedheti meg magának.

Ha saját ingatlant szeretne, akkor gondolja át ezeket a kérdéseket:

Milyen ingatlant szeretne?

Készpénzre, vagy hitelre akarja megvásárolni?

Mennyi pénzre van szüksége álmai otthonának megvásárlásához?

Aki nem tud havonta százezreket, vagy milliókat félretenni éveken keresztül, azért, hogy saját lakása legyen, annak célszerű lehet befektetési aranyat vásárolnia minden hónapban akár kis mennyiségben is, hiszen a tét nagy: saját otthona megteremtése!

Kérjen most személyre szabott tájékoztatást a Soldus Aurum aranymegoldásairól,

írjon nekünk, vagy kérjen visszahívást!

Kérjen személyre szabott tájékoztatást az aranymegoldásokról!