Gyermektámogatás

A szülők legfőbb célja, hogy a gyermeküknek, gyermekeiknek mindent megadjanak. Ezért időt, energiát, fáradtságot és pénz nem kímélve mindent meg is tesznek.

Sokan azzal is számolnak, hogy mire a gyermek nagykorúvá válik, addigra egy olyan anyagi alapot teremtsenek, ami segíthet a gyermekük biztos elindulásához az életben és ezért hajlandóak havonta megtakarítani.

Szülőként érdemes átgondolnia ezt a három kérdést:
MEKKORA ÖSSZEGGEL AKAROM TÁMOGATNI A GYERMEKEMET?
MIBEN AKAROM TÁMOGATNI – TANULMÁNYOK FINANSZÍROZÁSA, INGATLAN?
MENNYIT TUDNÉK ERRE A CÉLRA HAVONTA FÉLRETENNI?

Fontos tudnia, hogy az elmúlt húsz évben akkora volt az infláció, hogy ma legalább két és félszer annyi pénz kell ahhoz, hogy ugyanazt megvegyük, mint 20 évvel ezelőtt.

Ha Ön úgy gondolja, hogy a következő 20 évben nagyjából ugyanez fog történni, akkor a most szükségesnek tartott összeget szorozza meg 2,5-lel. Példa: ha Ön most úgy gondolja, hogy gyermekét 18 éves korára 10 millió forinttal szeretné támogatni, akkor az 20 év múlva 25 millió Ft-ot jelentene. Tehát Önnek úgy kell félretennie, hogy össze tudjon gyűjteni 25 millió forintot, ami havi több, mint 115.00 Ft-ot jelent 18 éven keresztül. Gyermekenként…

Ha ez nem megy, akkor érdemes a pénzfelhalmozás helyett fizikai aranygyűjtésben gondolkodni. Ugyanis így nagyon jó eséllyel sokkal kevesebb pénzből fel tud építeni egy olyan gyermektámogatási alapot, amivel valóban segítheti a biztos elindulásukat az életben.

A Soldus Aurum programjai személyre szabott, valós és kézzelfogható aranymegoldásokat
tartalmaznak Önnek is!
Kérjen most részletes tájékoztatást arról, hogyan segíthetné gyermekeit a fizikai aranytartalékából!