Ingatlan

Szinte mindenki saját ingatlanra, saját otthonra vágyik – és gyakran egy egész életmunkája kell ahhoz, hogy tényleg a sajátunknak tekinthessünk egy lakást, egy családi házat. Arra viszont keveseknek van lehetősége, hogy készpénzre vásároljanak, a többség hitelből kénytelen ezt megoldani. És sajnos vannak olyanok is, akiknek még egy önerő is elérhetetlennek tűnik.

Ha saját otthont szeretne, akkor érdemes átgondolnia ezt a három kérdést:

MILYEN INGATLANT AKAROK?
KÉSZPÉNZRE, VAGY HITELRE AKAROM MEGVÁSÁROLNI?
MENNYI PÉNZRE LENNE SZÜKSÉGEM AZ INGATLANHOZ?

Fontos tudnia, hogy az elmúlt húsz évben akkora volt az infláció, hogy ma legalább két és félszer annyi pénz kell ahhoz, hogy ugyanazt megvegyük, mint 20 évvel ezelőtt.

Ha Ön úgy gondolja, hogy a következő 20 évben nagyjából ugyanez fog történni, akkor érdemes az inflációt is beleszámolnia az ingatlan megvásárlás pénzügyi tervezésébe, ami évről évre csökkenteni fogja a pénzbeli megtakarítása értékét, míg az ingatlanárak jó eséllyel növekedni fognak.

Ha ezt nem tartja egy járható útnak, akkor érdemes a pénzfelhalmozás helyett fizikai aranygyűjtésben gondolkodni. Ugyanis így valószínűleg sokkal kevesebb pénzből fel tud építeni egy olyan anyagi bázist belátható időn belül, ami értékállóan tud Önnek segíteni az otthonteremtésben.

A Soldus Aurum programjai személyre szabott, valós és kézzelfogható aranymegoldásokat tartalmaznak Önnek is!

Kérjen most részletes tájékoztatást arról, hogyan juthatna hozzá álmai otthonához!