Nyugdíj

Egy keményen ledolgozott élet után megérdemeljük a nyugodt, élményekkel teli nyugdíjas éveket. Sokan bíznak abban, hogy a nyugdíjuk fedezni is fogja ezt. Lehet ebben bízni, de érdemesebb tenni is érte. Gondolja át ezt a három kérdést:

MIBŐL LESZ NYUGDÍJAM?
MENNYI PÉNZRE LENNE SZÜKSÉGEM A MEGÉLHETÉSHEZ HAVONTA?
MENNYI MEGTAKARÍTÁSSAL MENNYI PÉNZRE SZÁMÍTHATOK?

Fontos tudnia, hogy az elmúlt húsz évben akkora volt az infláció, hogy ma legalább két és félszer annyi pénz kell ahhoz, hogy ugyanazt megvegyük, mint 20 évvel ezelőtt. Ha Ön úgy gondolja, hogy a következő 20 évben nagyjából ugyanez fog történni, akkor a most szükségesnek tartott havi összeget szorozza meg 2,5-lel. Példa: ha Önnek most 300.000 Ft nyugdíjra lenne szüksége, akkor az 20 év múlva 750.000 Ft-ot jelentene. Tehát Önnek úgy kell félretennie, hogy minimum havi 750.000 Ft kiadással számol a nyugdíjas évei minden hónapjára. Ezt most csak havi többszázezer forint megtakarítással érheti el, amit akár 20-30 éven keresztül kell megtennie hónapról hónapra…

Ha ez nem megy, akkor érdemes a pénzfelhalmozás helyett fizikai aranygyűjtésben gondolkodni. Ugyanis így nagyon jó eséllyel sokkal kevesebb pénzből fel tud építeni egy olyan nyugdíjcélú tartalékot, amivel méltó életet élhet idős korában is.

A Soldus Aurum programjai személyre szabott, valós és kézzelfogható aranymegoldásokat tartalmaznak Önnek is!

Kérjen most részletes tájékoztatást arról, hogyan élhetne Önhöz méltó nyugdíjas éveket a fizikai aranytartalékából!