Lakossági Befektetési arany

logo

SOLDUS AURUM

RÓLUNK

Társaságunk 2018-ban alakult, tulajdonosai magyar magánszemélyek. Működésünk minden szempontból megfelel a magyar törvényi szabályozásoknak, beleértve azt is, hogy cégünk rendelkezik nemesfém-kereskedelmi engedéllyel. Budapesti székhellyel működünk, de tevékenységünk kiterjed nemzetközi szintre is. Közvetlen szerződésünk van az Argor-Heraeus SA öntödével. Ez garantálja, hogy ügyfeleinknek a legmagasabb minőségű aranytömböket és befektetési aranylapkákat adhassuk. Partnerünk a világ azon 5 nemesfémgyártója közé tartozik, akik rendelkeznek a legmagasabb szintű jogosultságokkal az aranykereskedelem, -öntés és -bevizsgálás területén. Ezáltal a cégünktől vásárolt aranylapkák és aranytömbök megfelelnek minden nemzetközi kereskedelmi sztenderdnek.
Befektetési Lakossági arany

CÉGÜNK LAKOSSÁGI ARANY (BEFEKTETÉSI ARANY) FORGALMAZÁSSAL FOGLALKOZIK.

Ügyfeleinknek minden esetben átadjuk az általuk megvásárolt aranyat. Ezt átadás-átvételi jegyzőkönyvvel dokumentáljuk.
Pénzünk ma a 20 évvel ezelőtti értéknek körülbelül az egyharmadát éri.

Ezzel szemben a lakossági arany (befektetési arany) közel nyolcszoros értéknövekedést ért el.

Ha Ön lakossági aranyat (befektetési aranyat) gyűjt, azzal hosszú távon ellensúlyozhatja a pénzromlást, és közben bármikor pénzre válthatja aranyát.

A KÜLDETÉSÜNK

Cégünk küldetésének tekinti, hogy segítséget nyújtson magánszemélyeknek és vállalkozásoknak egy olyan likvid, értékálló és kézzel fogható biztonsági aranytartalék létrehozásában, amivel csökkenthető a pénz elértéktelenedéséből származó kiszolgáltatottság, és növelhető a pénzügyi függetlenség és szabadság. Fontosnak tartjuk, hogy olyan eszközzel járuljunk hozzá a pénzügyi jövőjüket tudatosan felépítő emberek életéhez, ami lehetővé teszi az öngondoskodást, megtervezhetővé tesz egy életutat, kiszámíthatóvá teszi a nyugdíjas évek minőségi megélését, valós támogatást jelent gyermekeinknek és unokáinknak, miközben stabil és mobilizálható módon teremti meg a mindennapok pénzügyi biztonságát és nyugalmát.

AZ ÍGÉRETÜNK

Az ígéret számunkra mindig egy kézzelfogható garanciát jelent. Ezért választottuk partnerünknek az 1951-ben alapított, svájci Argor-Heraeus SA-t, hiszen a közel hetvenéves szakmai elkötelezettség és professzionalizmus a legfontosabb garancia arra, hogy ügyfeleink a legmagasabb minőségű, az egész világon elismert és elfogadott aranylapokkal rendelkezzenek. Ezt adjuk át minden vásárlást követően ügyfeleinknek, akik maguk rendelkezhetnek szabadon az aranyuk felhasználásáról. Annál értékesebb garanciát, mint hogy ügyfeleinknek 100%-ban szabad döntésük van a tulajdonuk felett, nem adhatunk.
A FILOZÓFIÁNK
Alapfilozófiánk, hogy a kézzel fogható, fizikai dolgok teszik leginkább függetlenné az embereket és ezek adják meg azt a pénzügyi és életbeli szabadságot, amire mindenki vágyik. Ennek egyik létfontosságú eszköze lehet a fizikai arany tulajdonlása, birtoklása. A mai világunkban mind több dolgot tulajdonlunk, mégis a pénzzel kapcsolatban egyre inkább másoktól tesszük magunkat függővé. Egyszerű példa: a mobiltelefonos fizetés egyre divatosabb, de ha nincs készpénzünk és lemerül a telefonunk, akkor komoly vészhelyzetbe is kerülhetünk. Mi hiszünk az egyszerű, jól bevált eszközök alkalmazásában. Számunkra az olyan, aranyból képzett tartalék jelenti a megnyugtató helyzetet, ami fizikai formában is kézközelben van, azaz mi tároljuk. Mi döntjük el, hogy mikor, hol és mire használjuk fel – és ehhez nem kell senkinek az engedélye, hozzájárulása, szabályozása. És ami a legfontosabb: nem kell heteket, hónapokat várni arra, hogy hozzájussunk ahhoz, ami a miénk. Ez a gondolkodásmód határozza meg mindennapi munkánkat, melynek során segítünk a hétköznapi embereknek is értékálló tartalékot képezni, hogy a nehéz időkre fel tudjanak készülni.
AZ ÉRTÉKEINK
Értékrendünk alapja az arany, illetve az ahhoz köthető, kötődő tulajdonságok, úgy mint biztonság, stabilitás, megbízhatóság, értékközpontú szemlélet. Tudjuk, hogy ezek közül sok érték ma igen kevés helyen van jelen. Éppen ezért fontos, hogy ezekre külön hangsúlyt helyezzünk! Biztonság: ügyfeleink fizikai aranyat kapnak, ami garantálja számukra a kézzelfogható biztonságot. Számunkra sem elég csak egy ígéret! Stabilitás: kell, hogy az egyre inkább virtuális életünknek legyen egy kiegyensúlyozó része is, ami stabilitást ad. A fizikai arany kézzel foghatósága, közel 6 ezer éves története és értékstabilitása ad alapot a működésünkhöz. Megbízhatóság: cégünk a tettek és nem az üres szavak mellett tette le a voksát, hiszen leggyakrabban személyesen adjuk át a tőlünk vásárolt aranyat. Értékközpontú szemlélet: ez megjelenik mind az ügyfélkiszolgálásban, mind pedig munkatársaink hozzáállásában. Nem is tehetnénk másként, hiszen az arany mértéktartásra és a hagyományos, konzervatív értékek mindennapi alkalmazására kötelez minket.