A mi aranyunk az ön befektetése

A Soldus Aurum lakossági arany (befektetési arany) forgalmazással foglalkozik. Bemutatkozó videónkból megismerhetik a kézzelfogható biztonság szakértőjét, valamint azt, miben és hogyan tud cégünk a segítségükre lenni.

Miért értékes az arany és miért meghatározó a gazdasági jelentősége? Mit kell tudni a fizikai aranyról? És ami a legfontosabb: miért jó befektetés a fizikai arany? Ismerje meg rövid videónkból!

Miért vegyen befektetési aranyat?

Mert biztonságot jelent, bármennyit vásárolhat belőle, bármikor pénzzé teheti és oda viszi, ahová akarja. Emellett hosszú távon növeli az értékét, így a pénzzel szemben sokkal értékállóbb. Hogy milyen további előnye van a befektetési aranynak? Soldusman elárulja önnek.

Ékszert vegyek vagy aranyat?

Mibe fektessem a pénzem: ékszerbe vagy lakossági aranyba? Soldusman, a lakossagiarany.hu szakértője bemutatja, melyik éri meg jobban, ha azt szeretnénk, hogy a pénzünk tartósan megőrizze a vásárlóértékét.

A befektetési arany „titkai”

Tudja-e hogy hány karátos a befektetési arany? És azt, hogyan vizsgálják az aranylapkákat? Hallotta, hogy az 1 grammot meghaladó súlyú aranyrúd vagy -lemez áfamentesen vásárolható? A további érdekességek mellett hasznos infókhoz is juthat a befektetési aranyról a videónkból!

Az aranybefektetés szabályai

Manapság számtalan befektetés közül választhatunk és mindnek megvannak az előnyei és a hátrányai. Miért jó döntés a fizikai arany? Mikor érdemes ezt a befektetést választani? Megmutatjuk önnek.

Arany kontra pénz

Soldus Aurum – a lakossági arany szakértője
Aranyat vagy pénzt gyűjtsek? Fontos kérdés, amit alaposan körbe kell járni, ha szeretnénk jó döntést hozni a megtakarításunkról. Mi több érvet is tudunk az arany mellett, most az egyik leglényegesebbet ismerhetik meg az alábbi videónkból.

Kézbe adjuk aranyát

Alapelvünk, hogy legyen önnél az, amiért fizetett – ezért törzsvásárlóink a vásárlást igazoló dokumentumokkal együtt kézbe kapják az aranyat is. Így minden pillanatban saját maguk rendelkeznek a befektetési aranyukkal. Velünk szabadon dönthet!

Hogyan vásároljak aranyat?

Miért érdemesebb aranyat gyűjteni rendszeres vásárlással, mint egy összegben aranytömböt venni? Milyen előnyei vannak annak, ha a kisebb címleteket részesítjük előnyben? Soldusman elárulja önnek.

„Aranyozza be” unokái életét!

Nagyszülőként megteheti, hogy gondoskodik unokái jövőjéről? Akkor igazán szerencsés helyzetben van. Érdemes azonban alaposan átgondolni, milyen módon teszi ezt; az aranybefektetéssel értékálló segítséget adhat nekik. Ismerje meg ajánlatunkat.

Ha aranya van, nincs vész

Járt már úgy, hogy hirtelen pénzre volt szüksége, de hiába volt tartaléka, sok időbe telt, amíg hozzá jutott? A befektetési arannyal elkerülheti, hogy kiszolgáltatottá váljon. Megmutatjuk, hogyan.

Gondtalan aranyévek

Egyre többen jutnak el oda, hogy a gondtalan aranyévekhez elengedhetetlen az öngondoskodás, ami örvendetes tény. A kérdés az, hogy milyen lehetőségeink vannak erre, és hogyan találjuk meg a legjobb megoldást. A Soldus Aurum segít a választásban.

Arannyal az aranyévekért

Gondolkodott már azon, hogy milyen minőségben szeretné megélni a nyugdíjas éveit, az úgynevezett aranyéveket? Fektessen fizikai aranyba, így megőrizheti pénze vásárlóértékét nyugdíjas korára is. Ismerje meg az „Aranyévek” programjainkat.

Kedvezményprogram bónuszokkal

Miért jobb a Soldus Aurum arany részletvásárlási kedvezményprogramban aranyat gyűjteni, ahelyett, hogy direktben venne aranyat? Ismerje meg kedvezményprogramunkat!

Arannyal jutalmazzuk hűségüket

A Soldus Aurum törzsvásárlói kedvezményprogramokkal és bónuszokkal segíti, hogy hosszú távon egyre olcsóbb legyen a nálunk megvásárolt aranya. A lényeg a részletekben rejlik.

Ha arany vásárlásáról van szó, a legtöbben egy összegben vennének aranyat, ez azonban hátrányos is lehet. A veszteség elkerülésére hoztuk létre a Rapid, azaz gyors aranyvásárlási programjainkat. Döntsön okosan, mégis gyorsan!

A rapidolási, azaz gyorsítási fejlesztésünkkel rugalmasabbá tettük a törzsvásárlói programunkat. Hogyan működik? Lássunk egy példát!

Nálunk az Ön szava aranyat ér! Ajánlja ismerőseit, amit az ő vásárlásaik után aranypontokkal díjazunk, a pontok beváltásakor pedig befektetési aranyat adunk Önnek.