Videótár

A mi aranyunk az ön befektetése

A Soldus Aurum lakossági arany (befektetési arany) forgalmazással foglalkozik. Bemutatkozó videónkból megismerhetik a kézzelfogható biztonság szakértőjét, valamint azt, miben és hogyan tud cégünk a segítségükre lenni.

Miért jó választás az arany?

Miért értékes az arany és miért meghatározó a gazdasági jelentősége? Mit kell tudni a fizikai aranyról? És ami a legfontosabb: miért jó befektetés a fizikai arany? Ismerje meg rövid videónkból!

Miért vegyen befektetési aranyat?

Mert biztonságot jelent, bármennyit vásárolhat belőle, bármikor pénzzé teheti és oda viszi, ahová akarja. Emellett hosszú távon növeli az értékét, így a pénzzel szemben sokkal értékállóbb. Hogy milyen további előnye van a befektetési aranynak? Soldusman elárulja önnek.

Ékszert vegyek vagy aranyat?

Mibe fektessem a pénzem: ékszerbe vagy lakossági aranyba? Soldusman, a lakossagiarany.hu szakértője bemutatja, melyik éri meg jobban, ha azt szeretnénk, hogy a pénzünk tartósan megőrizze a vásárlóértékét.

A befektetési arany „titkai”

Tudja-e hogy hány karátos a befektetési arany? És azt, hogyan vizsgálják az aranylapkákat? Hallotta, hogy az 1 grammot meghaladó súlyú aranyrúd vagy -lemez áfamentesen vásárolható? A további érdekességek mellett hasznos infókhoz is juthat a befektetési aranyról a videónkból!

Az aranybefektetés szabályai

Manapság számtalan befektetés közül választhatunk és mindnek megvannak az előnyei és a hátrányai. Miért jó döntés a fizikai arany? Mikor érdemes ezt a befektetést választani? Megmutatjuk önnek.

Arany kontra pénz

Soldus Aurum – a lakossági arany szakértője Aranyat vagy pénzt gyűjtsek? Fontos kérdés, amit alaposan körbe kell járni, ha szeretnénk jó döntést hozni a megtakarításunkról. Mi több érvet is tudunk az arany mellett, most az egyik leglényegesebbet ismerhetik meg az alábbi videónkból.

Kézbe adjuk aranyát

Alapelvünk, hogy legyen önnél az, amiért fizetett – ezért törzsvásárlóink a vásárlást igazoló dokumentumokkal együtt kézbe kapják az aranyat is. Így minden pillanatban saját maguk rendelkeznek a befektetési aranyukkal. Velünk szabadon dönthet!