Arany és más befektetések

Manapság számtalan befektetés közül választhatunk és mindnek megvannak az előnyei és a hátrányai. Miért jó választás a befektetési arany, megmutatjuk önnek.

Mi a befektetési arany?

A befektetési aranyról az áfatörvény rendelkezik, mely szerint befektetési aranynak minősül a legalább 995 ezrelék tisztaságú, 1 grammot meghaladó súlyú aranyrúd vagy lemez, ami áfamentesen vásárolható. A részletekről tájékozódjon videónkból!

Miért jó választás az arany

Miért értékes az arany? Miért meghatározó a gazdasági jelentősége? Mik a legfontosabb tudnivalók a fizikai aranyról? Ismerje meg rövid videónkból!

Arany kontra pénz

Aranyat vagy pénzt gyűjtsek? Fontos kérdés, amit alaposan körbe kell járni, ha szeretnénk jó döntést hozni a megtakarításunkról. Mi több érvet is tudunk az arany mellett, most az egyik  leglényegesebbet ismerhetik meg az alábbi videónkből.

Soldus Aurum – a lakossági arany szakértője

Soldus Aurum – a lakossági arany szakértője
A Soldus Aurum lakossági arany (befektetési arany) forgalmazással foglalkozik. Bemutatkozó videónkból megismerhetik a kézzelfogható biztonság szakértő vállalkozását, és azt, hogy miben tud cégünk a segítségükre lenni!

Gondtalan aranyévek

Egyre többen jutnak el oda, hogy a gondtalan aranyévekhez elengedhetetlen az öngondoskodás, ami örvendetes tény. A kérdés az, hogy milyen lehetőségeink vannak erre, és hogyan találjuk meg a legjobb megoldást. A Soldus Aurum segít a választásban.

Ékszer kontra lakossági arany

Mibe fektessem a pénzem: ékszerbe vagy lakossági aranyba? Soldusman, a lakossagiarany.hu szakértője bemutatja, melyik éri meg jobban, ha azt szeretnénk, hogy a pénzünk megőrizze a vásárlóértékét.

Arany és más befektetések

Manapság számtalan befektetés közül választhatunk és mindnek megvannak az előnyei és a hátrányai. Miért jó választás a befektetési arany, megmutatjuk önnek.

Hogyan vásároljak aranyat?

Miért érdemesebb aranyat gyűjteni rendszeres vásárlással, mint egy összegben  aranytömböt venni? Milyen előnyei vannak annak, ha a kisebb címleteket részesítjük előnyben? Soldusman elárulja Önnek.

Kedvezményprogram bónuszokkal

Miért jobb a Soldus Aurum arany részletvásárlási kedvezményprogramban aranyat gyűjteni, ahelyett, hogy direktben venne aranyat? Ismerje meg kedvezményprogramunkat!