Egekben az arany ára és újabb rekordok jöhetnek – lépjen időben!

2023.05.10.

Megosztás:

Az újjáéledt kínai kereslet és az amerikai bankszektor stabilitásának kérdése tovább tüzelte az arany árfolyamát, egészen a történelmi csúcsig pumpálva annak jegyzését. A szakértők újabb rekordokra számítanak. Ne maradjon le az üzletről! A döntés az öné, az aranyat mi adjuk hozzá!

A zéró-Covid-protokoll eltörlését követően jelentősen megélénkült a kínai fogyasztói kereslet az aranyból készült ékszerek, érmék és aranyrudak iránt, ezt pedig tovább fokozta az amerikai pénzügyi rendszer idén március óta tartó mélyrepülése, mivel a befektetők világszerte a nemesfém felé fordultak, egyfajta védettség után nézve a bizonytalan piaci környezetben.
A folyamatos értéknövekedésnek köszönhetően a múlt héten történelmi rekordot könyvelhettünk el, hiszen korábban soha nem volt még 2082 dollár egy uncia arany, ami most május 4-én megtörtént. A rekordszintről ugyan elindult egy látványos korrekció, de összességében az idei évben újabb és újabb rekordokra lehet számítani, ami arra adhat alkalmat, hogy megvásároljuk az aranyat, mivel az emelkedő trend egyelőre elég stabilnak tűnik.

Habár még nem dőlt el, hogy a Fed az előző héten az utolsó kamatemelési lépést hajtotta-e végre, de a legtöbb elemző erre számít. Ha ez megerősödik, és a várakozás egyre inkább arra tolódik majd el, hogy a következő lépés már a kamatcsökkentés lesz, csak az időpontja kérdéses, az tovább hajthatja az arany árfolyamát. Ha ehhez recessziós félelem is társul, vagy konkrét recesszióra utaló adatok is érkeznének, akkor újabb fénykora jöhet az aranynak. (Forrás: vg.hu)

A Soldus Aurum megjegyzése:
Ha szeretné biztonságban tudni a pénzét, vásároljon befektetési aranyat!
A Soldus Aurum olyan aranygyűjtő programokat kínál ügyfeleinek, melyek során az aranylapkák minden esetben fizikailag is a birtokukba kerülnek. Vagyis az arany náluk van! Kedvezményprogramjaink révén pedig ügyfeleink hosszú távon optimalizálhatják átvett aranylapkáik vásárlási költségét. Így gondoskodhatnak arról, hogy méltó életszínvonalon éljék meg nyugdíjas éveiket, de arról is, hogy gyermekeik/unokáik felnőtté válásakor jelentős összeggel támogathassák a fiatalok elindulását az életben.
Ha felkeltettük érdeklődését, keresse kollégáinkat, kérjen személyre szabott tájékoztatást a Soldus Aurum aranymegoldásairól!

Legfrissebb hírek

Siess aranyat venni, mert drasztikus áremelkedés jöhet!

Hamarosan kiadós aranydrágulás következhet: szűk sávba került az arany árfolyama az utóbbi időben, ugyanakkor egy olyan jellegzetes formáció alakult ki…

Így nyúlt bele a kormány a pénzügyeinkbe

Ritkán fordul elő, hogy annyi szabályozási változást hoz egyetlen nap a pénzügyeinkben, mint 2023. július 1-je. Azok kedvéért, akik nem…

Arany és bitcoin: egzotikus befektetések reneszánsza

Az arany árfolyama a 2008-as válságot követően emelkedett jelentősen, majd 2020-ban ismét. A globális válságok során felértékelődött mint menedékeszköz. Közben…

Luxussá vált a megtakarítás, folytatódik a felmondási hullám

Világszerte folytatódik a felmondási hullám, mivel a megélhetés egyre több pénzét emészti fel a munkavállalóknak, akik rendre új, jobban fizető…